Lev livet med stil på Kulturnatten på SUND 2017 – University of Copenhagen

Forward this page to a friend Resize Print Bookmark and Share

UCPH LOM > News > 2017 > Lev livet med stil på ...

14 September 2017

Lev livet med stil på Kulturnatten på SUND 2017

Kom forbi Dam Auditoriet når vi viser et uddrag fra forestillingen Lev livet med stil – et mellemværende. Her vil skuespillere og forskere sætte fokus på på vores forhold til sundhed og livsstil.

Med afsæt i forskningen vil forestillingen adressere hvad genetik, fysisk aktivitet, samvær og sociale fællesskaber betyder for vores sundhed.

Lev livet med stil – et mellemværende er resultatet af et samarbejde mellem det interdisciplinære forskningsprojekt Governing Obesity på Københavns Universitet og Videnskabsteatret. Forestillingen kombinerer kunst og videnskab og præsenterer væsentlige, tværvidenskabelige resultater indenfor sundheds- og fedmeforskning.

Forestillingen varer 20 minutter og opføres kl 19.30 og 20.30 i Dam Auditoriet. Der er gratis adgang med kulturnatspas.

• Stine Gyldenkerne Nielsen (skuespiller)
  • Janus Elsig (skuespiller)
  • Andreas Bennetsen (komponist og bassist)
  • Theresia Schnurr (PhD studerende, Novo Nordisk Fonden Center for Basic Metabolic Research)
  • Martin Bæk Petersen (PhD studerende, Biomedicinsk Institut)

Kulturnatten på SUND finden sted den 13 Oktober 2017.

Yderligere information

Kulturnatten 2017 - program for SUND: www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Program/Detaljer?id=0384f5ea-cf30-47fe-b133-94b38a0bd0fa

Lev Livet med Stil - et mellemværende: www.go.ku.dk/public-outreach/videnskabsteater/

Governing Obesity: www.go.ku.dk