Professor Erik Richter modtager the Solomon Berson Distinguished Lectureship Award – University of Copenhagen

UCPH LOM > News > 2018 > Professor Erik Richter...

11 May 2018

Professor, dr. med. Erik Richter fra Institut for Idræt og Ernæring ved Københavns Universitet  modtog mandag d. 23. april the Solomon Berson Distinguished Lectureship Award som anerkendelse for mange års fremragende forskning i menneskets fysiologi.

Det er første gang, at denne pris gives til en dansker. Prisen uddeles af the American Physiological Society med tilhørende invitation til at holde the Solomon Berson Distinguished Lecture ved Experimental Biology-kongressen i San Diego, USA. Professor Erik Richters forelæsning havde titlen The BIG Story: The Beautiful, Integrative, Glucose Metabolism and Exercise.

Se nyheden fra Science Report.